SLIMME TRANSPORT CONCEPTEN

TRANSPORT - LOGISTIEK - DISTRIBUTIE

WE PUSH THE BOUNDARIES OF INTERNATIONAL

TRANSPORT AND LOGISTICS

language

Nederlands

Deutsch

English

български

 HISTORIE

ZO IS ALLES BEGONNEN

Small transporter of Europa Trans

Het begin van Europa Trans Ltd.

 

Het eerste transportvoertuig, een gele Mercedes-transporter, van Ilia Vlashki als eigenaar van het nieuwe bedrijf EuropaTrans Ltd. in 1998. Al snel moest een tweede grotere transporter worden toegevoegd. Het was het begin van een succesvolle weg naar wat de onderneming nu is. Ilia Vlashki is een bekwaam man die weet wat hij wil.

A picture of Ilia Vlashki

EuropaTrans Ltd. is een klantgerichte organisatie met het hoofdkantoor in Tsrancha provincie Pazardzhik Bulgarije en is op weg een van de beste vrachtwagenbedrijven op de Balkan te worden.

 

IIiya Vlashki begon als vrachtwagenchauffeur bij het bedrijf SOMAT en diende zijn werkgever bijna 20 jaar. In de tweede helft van deze periode begon hij te spelen met de gedachte om zijn eigen transportbedrijf te starten. Om zijn hele leven werknemer te zijn, lag niet in zijn oevertuiging het was niet zijn ding dat hij zijn hele leven wil uitoefenen. Dus kocht hij twee transport transporters en met hulp van een paar vrienden begon hij tweeweg expressleveringen vanuit Bulgarije naar Duitsland.

 

In het begin (1998) was hij een van de chauffeurs in zijn eigen nieuwe kleine transportbedrijf. Al heel snel begreep hij dat hij zich moest concentreren op het vinden van nieuwe klanten om zijn klantenkring te vergroten. De textielindustrie begon te bloeien in Bulgarije en Iliya Vlashki stapte op het juiste moment in het textieltransport als toegevoegd marktsegment aan de express afdeling. Het bedrijf begon met de aanschaf van 5 nieuwe vrachtwagens uitgerust met hangers voor het vervoeren van kleding. In de volgende drie jaar werd Europa Trans het grootste transportbedrijf voor textiel in Bulgarije. In 2002 begon het bedrijf weer uit te breiden en besloot om een gebouw en land te kopen in de regio Pazardzhik. 2006 sq.m en 5512 sq.m land. Vanaf deze periode van 2000-2008 concentreert het bedrijf zich op de behoeften van de klant om goederen naar Frankrijk te vervoeren.

 

Door de vloot te vergroten, was de behoefte aan een benzinestation, een tankstation, eigen truckservice en een magazijn voor onderdelen geen luxe maar een noodzakelijke beslissing.

 

Met de bouw van het technisch service ceter wordt een staf van 10 personen in dienst genomen om de volledige service en het technisch onderhoud van de vloot uit te voeren. Gedurende de laatste jaren wordt bedrijfsvoeren aangepast aan de voortdurende veranderende economische situatie en probeert de onderneming nieuwe markten te benaderen. Momenteel heeft het bedrijf van Ilia Vlashki meer dan 100 vrachtwagens en het ligt in de bedoeling dit in 2018-2019 te verdubbelen.

 

NU EN IN DE TOEKOMST

Europa Trans is nu ook gespecialiseerd in transporeten van en naar Turkije en de rest van Europa. Dit vereiste dat het bedrijf ECMT / CEMT-vergunningen moest verkrijgen. Daartoe wordt eenmaal per jaar een aanvraag ingediend bij het Turkse ministerie van Verkeer en Informatietechnologie. Afhankelijk van het aantal voertuigen en de mate van milieuclassificatie wordt een bepaald aantal vergunningen verleend.

 

Iliya Vlashki begreep dat de transport- en de mark voor vervoer over de weg voortdurend verandert, over het algemeen verandert de wereld om ons heen snel en is het noodzakelijk om beter aan de veranderende behoeften van de klant te voldoen. Met zijn nieuwe concept zal hij zich richten op de toekomst met nieuwe marketingstrategieën, verkoopinnovatie, duurzaamheid en permanente educatie van de bemanning om buitengewone bedrijfsresultaten te behalen

TRANSPORT

EFFICIËNTIE

STANDAARD

We believe in manageable complex challenges and efficiency

 

Emissiearme vloot

Efficiënt gebruik van beschikbare middelen in de logistiek

Digotale technologie

Groen denken & onderwijs van het hele team (multidimensionale aanpak)

Onderwijs onze chauffeurs in energiebesparende rijtechnieken

Het gebruik van hernieuwbare energie in onze nieuwe magazijnen verhogen (zero carbon footprint)

Grensoverschrijdende samenwerking en vrijgemaakte vracht voor de deur.

Uitgevoerd in overeenstemming met de hoogste normen voor vrachtvervoer.

HACCP-gerelateerd transport

 

 

EuropaTrans zal een buiten de inetrnationale normen haar eigen normen stellen voor efficiënt gebruik van beschikbare middelen in logistiek. De onderneming zal werken aan een evenwicht tussen economische, sociale en ecologische waarden.

 

Naarmate de maatschappij steeds meer onder druk komt te staan om het milieu te beschermen, zullen we ons erop richten om een van de leidende leveranciers van groene logistieke diensten te worden en te bewijzen dat de CO2-uitstoot inderdaad kan worden verminderd als het transport groeit.

 

Daarom zullen we onze vloot vervangen door een emissiearme vloot en zijn nu al bezig met orienteren of electro engine een optie is, onze logistieke administratie herontwikkelen en meer slim groen denken in ons team te verbeteren. Aandacht voor onderwijs van ons gehele team in energiebesparende rijtechnieken en verhoog het gebruik van hernieuwbare energie in onze onderneming. Als het aan Ilia Vlashki ligt, zal EuropaTrans de meest geavanceerde Zero Carbon Footprint onderneming realiseren op de Balkan.Magazijnlogistiek, groen denken effiecientie ect., in een land als Bulgarije staat nog in de kinderschoenen.

 

FOCUS

OPTIMIZATION

 

EuropaTrans is een Bulgaars Cargo-bedrijf als een van de grootste truckbedrijven in Bulgarije, in eerste instantie gericht op de hardware- en textielindustrie met plannen om te diversifiëren met nieuwe industrieën in de circulaire economy. Met name de (bio) biologische voedingsmiddelenindustrie.

 

EuropaTrans heeft gekozen voor de truckindustrie, omdat de groeivooruitzichten bemoedigend en stabiel zijn, met trucking die de vrachtindustrie in de ons omringende landen domineert.

 

EuropaTrans biedt zowel voorverhuurde als privévervoerders. Voor het segment van de privédragers worden zowel vrachtwagenlading (TL) als minder dan vrachtwagenlading (LTL) aangeboden, wat vooral aantrekkelijk is voor de voedingsmiddelenindustrie.

TRUCK DRIVER EDUCATION PROGRAM (TEP)

 

De verkeersdichtheid, ongevallen, verschillende voorschriften, onveiligheid, hogere misdaadkosten, enz. Vereisen een extreem geduld van de bestuurder. De moderne vrachtwagenchauffeur zit niet langer gewoon achter het stuur. Hij moet minstens twee talen hebben, de regels per land kennen zijn vrachtwagenchauffeur en beschermen tegen diefstal en vele andere taken tussen vertrek en bewaring voor het lossen van de goederen. Kortom, een verantwoordelijke baan.

 

Het door GBOB ontwikkelde TEP-programma is een uitstekende training voor vrachtwagenchauffeurs. Er wordt ook aandacht besteed aan efficiënt, fatsoenlijk en zuinig rijgedrag. Het talenpakket Duits, Engels, Turks en Frans is standaard. Dus de communicatie tussen klant en chauffeur zal in de nabije toekomst in de taal van de klant zijn.

Baanbrekende oplossing door innovatie, slim denken en digitale technologieën op een creatieve en ondernemende manier. Nieuwe manieren ontwikkelen om sneller, goedkoper, gemakkelijker, slimmer en met verantwoordelijkheid voor het milieu zaken te doen, is onze aanhoudende focus! We nemen de toekomst van het milieu serieus.

 

EuropaTrans zal een stapje terug doen van dieselbrandstoffen. EuropaTrans zal optreden bij het verbeteren van de normen voor efficiëntie, veiligheid en kwaliteit met betrekking tot het sociale; impact van het transport en de logistiek van chemische goederen. De voortdurende verbetering van de milieu-, gezondheids- en veiligheidsprestaties van het bedrijf is onderdeel van ons programma voor verantwoorde zorg. We stellen onszelf extreme specifieke milieudoelstellingen en delen deze met onze stakeholders en klanten zodat zij die van hen kunnen realiseren.

 

Onze motivatie en drive is om de negatieve impact op het milieu tot een minimum te beperken. Om ons doel te versterken zijn we lid van de GBOB-stichting die zich richt op het verlaten van de lineaire economie in de richting van circulaire economie.

 

CROSSROAD

Crossroad location of the country and the role of a bridge between Europe Middle East and  Asia is a favorable and important factor.

 

The company holds numerous meetings with ASIAN AND MIDDLE EAST CLIENTS  and recently with Iranian clients for joint- activities in the near future.

 

SLIMME OPLOSSINGEN

Logistiek en distributie

 

EuropaTrans is actief op het gebied van distributie en logistiek en zal een belangrijke rol spelen bij het koppelen van de leveringsketen van veel nieuwe klanten, als gevolg van uitbreiding van ons dienstenpakket. Als een bedrijf in Midden-Europa zien we mogelijkheden naast onze lading voor logistiek en distributie tussen West-Europa en Griekenland, Turkije, Turkmenistan, Iran, Saoedi-Arabië / Oost-Europa: Georgië en in de nabije toekomst Rusland en Oekraïne na stabilisatie van de crises

 

EuropaTrans heeft een overslag oppervlakte van meer dan 20.000 m² in de regio Pazardzhik, Bulgarije. Dit biedt klanten de mogelijkheid om hun voorraad dicht bij het distributiepunt op te slaan. Naast opslag en overslag voeren wij eenvoudige pick & pack-activiteiten uit. In de nabije toekomst 2019 zullen we investeren in 153.000m2 om de opslag uit te breiden.

 

Goederen kunnen zowel op trailer als container worden afgeleverd. We denken en handelen proactief en bieden de juiste oplossingen voor elk transportprobleem. Dankzij ons netwerk, jarenlange expertise heeft EuropaTrans de kennis en contacten in huis om projectlading snel en flexibel te vervoeren over de hele wereld tegen concurrerende prijzen. Het bedrijf heeft strikte veiligheidsprocedures met betrekking tot het laden en lossen.

CONCEPT

 

Gebruik van duurzame logistieke ketens met en door optimale samenwerking.

Intelligent vrachtconcept

De vooruitgang in technologie en de toegenomen behoefte aan gestroomlijnde bedrijfsactiviteiten vragen om nieuwe manieren van samenwerking. In de afgelopen jaren is het internet der dingen erkend als een belangrijke toekomstige technologie, die nieuwe mogelijkheden biedt voor het verbeteren van de uitwisseling van informatie en statusupdates in real-time met betrekking tot bedrijfsactiviteiten.

 

Bedrijven, markten en mensen zijn afhankelijk van goederen die hen ongedeerd, veilig en op tijd moeten bereiken. Maar het is druk. Zowel op de weg en het spoor, als op luchthavens en in zeehavens. EuropaTrans investeert daarom intelligente systemen die orde scheppen in de informatiestromen. Alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat goederen zo efficiënt mogelijk op hun bestemming aankomen. Met Intelligent Cargo worden de goederen nauwkeurig in kaart gebracht. Er kan ook rekening worden gehouden met de specifieke regels en voorwaarden rondom de lading, zoals temperatuur en vochtigheid. Intelligent Cargo introduceert een nieuw niveau van systeemintegratie.

 

Dit betreft met name de samenwerking tussen de verschillende logistieke partners. Waar deze vroeger als afzonderlijke schakels functioneerden, maakt Intelligent Cargo het voor hen mogelijk om als één keten samen te werken. Dit is uiterst kosteneffectief, kostenbesparingen van 20% zijn eenvoudig haalbaar!

 

 

Intelligent Cargo biedt betere ondersteuning voor track-and-trace-activiteiten in intermodaal vervoer. De informatie over de route van een lading is daarom beschikbaar voor vervoer per spoor, over de weg in de lucht en over water. De voordelen van volledige traceerbaarheid in de hele keten zijn erg groot.

 

 • Slimme sensoren meten de temperatuur van de lading, rapporteren dit van deur tot deur en integreren de gegevens met ERP-systemen. Transporteurs kunnen bijvoorbeeld op afstand maatregelen nemen om verslechtering van goederen te voorkomen
 • Factoren die van invloed zijn op het milieu worden gemeten, gedeeld en gerapporteerd over de gehele transportketen. Multimodaal transport wordt geoptimaliseerd op basis van de gemeten emissiewaarden.
 • Track-en-trace van verschillende vervoerswijzen, zoals vrachtwagens, treinwagons en schepen

Europa Trans zal zich in 2018-2019 concentreren op de ontwikkeling van "IntelliFreight" (IF) intelligent Cargo-concept geïntegreerd nieuw communicatiesysteem en efficiëntie-systemen om het optimum te bereiken in:

Goederenbeheer, uw goederen veilig van A tot Z

 

Laat ons voor uw transport zorgen, het is onze passie die we met zorg uitvoeren!

Vrachtbeheer betekent dat u precies weet waar uw goederen zich bevinden in real-time met ons vernieuwde locatieplatform, zodat u FOCUS op uw kernactiviteiten kunt uitoefenen. Het betekent ook complete transporthandelingen, van bestelling, planning en uitvoering tot administratieve afhandeling. We houden toezicht op de volledige supply chain.

Real-time monitoring van orderuitwisseling

 

Real-time controle van orderuitvoering

 

Real-time Connect-app

 

Procesoptimalisaties

 

Realtime corrigerende acties

 

 

 

Geeft inzicht in de uitvoering van zendingen, biedt aan om corrigerende acties toe te passen of om te leren van de resultaten, zodat ze onze logistieke processen voor de toekomst kunnen optimaliseren.

 

Elimineer potentiële onderbrekingen in onze communicatie om de supply chain-processen te optimaliseren en onze kwaliteitsnormen te waarborgen.

 

De eConnect-app maakt samen met het eConnect-platform het mogelijk om de actuele positie, realtime statusinformatie, afbeeldingen en berichten tijdens transport van de transporteur van uw goederen op te halen.

 

 • Milieuvriendelijk en veilig
 • Meer efficiëntie en betere mobiliteit
 • Cooperative benaderd
 • Pre-controle van de verkeersstroom
 • Integratie van mobiel internet G4 / 5 / GPS / Tracking en UMTS / indien nodig i-net Satellite
 • Energiebesparende rijtechnieken
 • Meer veiligheid in het wegverkeer
 • Voortdurende opleiding van de chauffeurs en het logistieke team
 • Gebruik van camera's vecht tegen de dode hoek
 • Implementatie van ISO 9001 & CRM
 • Voortdurende opleiding van chauffeu

Voorraadketenbeheer

 

Wij zorgen voor uw supply chain, terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. U loopt altijd door ons controleplatform.

 

 

 

Distributie

 

Vereenvoudig distributieoplossingen voor complexe uitdagingen op een creatieve en ondernemende manier

Magazijn en implementatie

 

Op maat gemaakte warehousing & fulfillment-oplossingen die aansluiten op uw behoeften. Op zoek naar de juiste partner die uw bedrijf begrijpt? Maak kennis met EuropaLogistics

 

Onze taak is onze passie en we zijn een dynamisch ervaren team en staan altijd paraat. We realiseren ons dat goed niet goed genoeg is! Ieder van ons is zeer toegewijd om u als klant van dienst te zijn met de best mogelijke producten en diensten op de markt om met onze klanten buitengewone resultaten te bereiken. EuropaTrans zorgt ervoor dat u concurerend kunt opereren. Maar we denken ook na over de wijze in het beschermen van onze milieu als het gaat om het verminderen van afval, verminderen koolstofdioxide uitstoot. Onze magazijnen draaien uitsluitend op zonne-energie. Dankzij strategisch gelegen distributiecentra kunnen onze klanten een oplossing vinden om hun producten op te slaan.
Order ID.: L914572DE Shipper.: GBOB Ref.: HC/co2754kPA Vehicle ID.: PA 4789 GD Reference.: Gben 9874L First action.: Loading in 3500 Plovdiv Bul. Asenov 112 Bulgaria
First activity.: Time 07:00 /12.04.17 *ready 09:05 / 12.04.17 Load 15 Ton 13 pallets wine/ Status:real-time: Waiting papers / Start driving 09:12/12.04.17
Switch to real-time map
New activity.: Border Bulgaria / Serbia 11:19/12.04.17 Waiting on border approximatily 6h
De eConnect-app samen met het eConnect platform maakt het mogelijk voor het ophalen bij de vervoerder van uw goederen, de actuele positie, realtime statusinformatie, afbeeldingen en berichten tijdens transport. Op deze manier u weet altijd waar uw goederen zijn, wat de ETA op het andere is locaties en op welk tijdstip de goederen wordt geladen of geleverd.
We love out job! It is our passion!

In 2018 en 2019 zal het bedrijf worden uitgerust met de beste prestaties tools en technologien.

 

SLIMME CONCEPTINNOVATIE

INDUSTRIE

Automotive
ADR en gevaarlijke goederen Insulatie
Bitumen, teer, gas en vloeistoffen Cabines, Banden en andere onderdelen Minerale wol, GlasTerm, isolatiepijpen etc.
Jumo Bags
Ruw verpakte levensmiddelen en diervoeders Medische benodigdheden en instrumenten Hightech en elektronica
Jumo Bags 25Kg bags Container Bulk
Industrieel papier en pallets Petrochemicaliën, granulaten en poeders Textiel

      ADRES                                           CONTACT

Management

 

CEO

Ilia Vlashki

 

i.vlashki@europatransbg.com

 

CFO

Rositsa Vlashka

 

r.vlashka@europatransbg.com

 

 

Accountancy

 

Chief Accountant

Diana Sokolova

 

europatrans@b-trust.org

 

 

Phone.: +359 34 44 13 30

Fax.: +359 34 99 02 83

Mobile.: +359 887 443 114

Expedition

 

Shipping agents

 

Yordanka Georgieva

Mobile.:+359 887 313 334

 

d.georgieva@europatransbg.com

 

 

Myumyum Ademov

Mobile.: +359 889 157 878

 

m.ademov@europatransbg.com

 

Mariana Vlashka

Mobile.: +359 889 718 227

 

m.vlaska@europatransbg.com

Irina Vlashka

Mobile.: +359 893 637 330

 

irina.vlashka@europatransbg.com

 

 

Europa Trans Ltd.

Vtora street 24

4419 Tsruncha

BULGARIA

 

Phone.: +359 34 44 13 30

Fax.: +359 34 99 02 83

 

office@europatransbg.com

Inquiry

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Sample: http://my website.com

JOBS

YOU WANT TO WORK IN A YOUNG PASSIONATE TEAM OF SPECIALIST?
EuropaTrans is a fast growing company and set out a few new divisions during the common years, such as storage of al kinds of goods included food in fridges and deep freeze facilities, distribution centres and embracing cargo services. We are looking constantly for Drivers for domestic, international, and long stay international transport. Increasing activities means investing in personnel that serves our drivers and customers with passion. In our department for administration, expedition domestic and international , fleet technical services and sales we can offer you a sustainable job. You speak additional fluently one of the following languages: German / English / French / Spanish and you are experienced with the branche, we can offer an exiting job in a dynamic expanding company. write an e-mail to.: office@europatransbg.com Diesel truck mechanics maintain the mechanical systems and power plant of our diesel trucks. They may also retrofit older engines to be both more fuel efficient and lower in environmental impact. Other systems, such as the drive train and electrical system, also come under the purview of the diesel truck mechanic. If you ready to work in a team that is focused on problem solving, mechanical aptitude, hand-eye coordination, self-directed work ethic than write an application letter accompanied by an extensive curriculum vitae and a photo to the following e-mail address.: office@europatransbg.com

^TOP

Copyright © 2019 EuropaTrans Ltd.